Kuhinje Domestika – 3x brezplačno

Prav ste prebrali, kuhinje Domestika vam ponudijo kar 3 stvari brezplačno, žal sicer nobena izmed teh ni kuhinja.

Kuhinja se načrtuje z izrisom

kuhinja-izrisKer mora vaša novodobna kuhinja biti izdelana po meri prostora namenjenega za kuhinjo, morate pred nabavo kuhinje vedeti točno kaj želite – od elementov do bele tehnike in nato glede na vaše želje narediti izris kuhinje. Če se boste izrisa kuhinje lotili sami, morate paziti, da bo vaša kuhinja imela dovolj manevrskega protora in stvari na dostopnih mestih. Zato je pomembno, da se želeni elementi ne namečejo kar povprek, temveč tisti, ki bo kuhal dobro premisli, kje kaj potrebuje. Prav iz tega razloga vam kuhinje Domestika kot prvo brezplačno stvar ponujajo brezplačen izris kuhinje, ob izrisu pa vam seveda na podlagi znanja in dolgoletnih izkušenj tudi svetujejo.

Kuhinja – dostava in montaža

12777_11-kuhinja SensoVeliko ljudi pri nakupu kuhinje najbolj skrbita dostava kuhinje in njena kasnejša montaža. Prav to pa sta dodatni stvari, ki jo kuhinje Domestika ponujajo brezplačno. V kolikor se torej odločite za nakup kuhinje pri njih, vam le-to brezplčano dostavijo in tudi zmontirajo, česar marsikje ne omogočajo in tako je kuhinja po vašem nakupu čisto vaša domena, potem pa se znajdite kakor veste in znate. Nekateri prodajalci kuhinj, ki vam to vse sicer omogočajo, za to tudi računajo, ne pri kuhinjah Domestika.

Prav zaradi zadnjih dveh omenjenih brezplačnih stvari – dostave in montaže, je lahko kuhinja v salonih kuhinj Domestika na prvi pogled nekoliko dražja, a ko boste sešteli stroške dostave in montaže drugje, boste ugotovili, da vas bo cenovno gledano drugje kuhinja stala več. Poleg vseh omenjenih stvari je vredno omeniti še to, da imajo kuhinje kuhinj Domestika 5 letno garancijo, pri nakupu pa je njihova čakalna doba na kuhinjo daleč najkrajša. Ponavadi je čakalna doba pri prodajalcih kuhinj do meseca in pol, pri kuhinjah Domestika pa jo dobite že v treh tednih. Kje vas torej čaka najboljša kuhinja? Tako je, pri kuhinjah Domestika.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s